Herfst energie

Geplaatst op Geupdate op

banner-falling-leaves-3

Nu de herfst volop op gang komt is het een goede gelegenheid om onze vaardigheden verder te ontwikkelen en onze kennis te verbreden. De energie van dit seizoen ondersteunt:

– focus,
– studie en
– materialisatie.

Profiteer van deze energetische herfstbeweging en schrijf je in voor:

een oudertraining
 de nieuwe online cursus voor QST coach
 de QST2 therapeuten opleiding in februari 2017

x
Het is wetenschappelijk bewezen dat qigong massage werkt en de ernst van autisme met 44% kan verminderen. Download de pdf met de laatste research.

Oudertraining

De oudertraining is er om ouders op te leiden in de basis versie van de qigong sensorische massage. Aan de hand van theoretische en praktische informatie leren ouders hoe de qigong massage dagelijks aan hun kind te geven. Cursisten leren de medische qigong vorm (12 handelingen), de effecten van de massage, het ideale moment om de massage te geven, de verschillende soorten van aanraking, belangrijke acupressuur punten en de mogelijke reacties die het kind kan hebben op de manier waarop de massage wordt gegeven en de do’s en don’ts bij het uitvoeren van deze praktijk. Deze cursus is alleen voor ouders.

banner-falling-leaves-2

Nieuwe online cursus 

QST coaches trainen en begeleiden ouders in het geven van de qigong massage aan hun kinderen. Ik ben enthousiast om dit essentiële en vaak onderbelichte aspect van verbinden met kinderen met autisme tot bij jou te brengen. Voor de QST-1 Online Cursus – Oudertrainer en Coach is het nu mogelijk om In te schrijven. De cursus start elke eerste maandag van de maand, behalve in januari en in juli.

banner-falling-leaves-1

Blog

En als je in de stemming bent, lees dan een van mijn laatste blog berichten:

Ik stel je opmerkingen en feedback zeer op prijs!

banner-falling-leaves-3

Niet meer in Amerika

Tot nu moest je naar Amerika om te certificeren als QST therapeut, maar eind deze maand gradueer ik als master trainer en in februari 2017 zal de QST2 training ook in het Nederlands aangeboden worden. Yay!!
Geef je hier op als je op de hoogte wilt blijven van Nederlandstalige training.

banner-falling-leaves-1

Zelf organiseren

Er zijn veel voordelen verbonden aan het organiseren van een lezing of training bij jou in de buurt en voor je eigen gemeenschap:

  • Met een minimum van 10 (lezing) en 7 (training) volledig betalende deelnemers, krijg je een beurs voor jezelf of een persoon naar keuze om gratis (incl. alle lesmateriaal) deel te nemen.
  • Jouw groep van deelnemers krijgt een speciale prijs om aan een oudertraining deel te nemen + het boek met DVD er gratis bovenop.
  • Onze lezingen en trainingen zorgen voor een dynamisch klassikaal onderwijs format die ouders makkelijk begrijpen en weten te waarderen.

Meld je vandaag aan om een QST lezing of training
bij jou in de buurt of in jouw centrum te organiseren.

x

Geniet van de rest van je dag!

Sabine

x

x

x

x

x

x

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s